A 2015-ös év nagyvonalakban

 

A Társaság az elmúlt évben a szolgáltatás színvonalát folyamatosan emelve, a működés hatékonyságát fenntartva biztosította a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tulajdonában lévő tűzoltó- és egyéb járművek folyamatos technikai kiszolgálását, valamint új tűzoltójárművek gyártását, szakfelszerelések szállítását.

2015. február elején hivatalosan átadásra került HEROS – RENAULT AQUADUX-X 3000 típusú gépjárműfecskendő, február végén a pedig átadtuk a HEROS – RÁBA AQUADUX-X 4000 típusú gépjárműfecskendő prototípusát. Valamint bemutatásra került a Heros Aquadux-X 1500 gépjárműfecskendő is.

Augusztus végén került bemutatásra a BM Heros Zrt. és a Horoszcoop Kft. kooperációjából született Mahindra cserefelépítményes gyorsbeavatkozó szer prototípusa az orosházi TFA rendezvényen. A projekt olyan jól sikerült, hogy jelenleg is tartanak az egyeztetések a további lehetőségekről.

100%-os tulajdonú leányvállalatként megalapításra került a BM HEROS LEK Kft. valamint megkezdődött a Microsoft Navision vállalatirányítási rendszer bevezetése is.

A Társaság a 2014. évi jelentős veszteség után a 2015. üzleti évet várhatóan 2.412 millió Ft Értékesítés nettó árbevételével és 15,2 millió Ft Adózás előtti eredménnyel zárta.

tovább a többi bejegyzéshez