Megújult a HEROS honlap

 

Örömmel jelentjük be, hogy a BM HEROS Zrt weboldala 2016-ban már megújult formában várja a kedves láotgatókat, potenciális partnereket.

Weboldalunk 100%-osan mobilbarát verziója elrendezésében és funkcionalitásában az érintéssel kezelés, valamint az átláthatóság követelményeit szem előtt tartva szintén teljes körű élményt nyújt az érdeklődőknek.

A fejlesztési munkálatokban résztvevő segítségeinkkel együtt sok-sok energiát fordítottunk arra, hogy egy új, felhasználóbarát, átláthatóbb és egyszerűbben kezelhető weboldalt hozzunk létre. A design megújítása mellett az is fontos szempont volt, hogy ezen túl gyorsabban, hosszas keresgélés nélkül tájékozódhassatok majd a Társasággal kapcsolatos kérdésekről, gépjárműveinkről és egyéb érdekességekről.

A tartalmak feltöltése jelenleg is folyamatban van, a webfejlesztési munkálatok befejezéséig kérjük szíves türelmeteket. Ha esetleg hibát, elírást, nem működő hivatkozást, vagy bármi furcsaságot tapasztaltok, kérlek, jelezzétek nekünk, hogy mihamarabb javítani tudjuk.

Köszönjük Mindenki közreműködését, aki hozzájárult az oldal elkészítéséhez, reméljük nektek is legalább annyira tetszeni fog az új honlap, mint nekünk! 

tovább a többi bejegyzéshez