Családi nap

 

Szeptember 17-én az Ezüstfa utcai telephelyünkön családi napot tartottunk. Az időjárás sajnos nem volt a legkegyesebb aznap, hiszen némi napsütés mellett záporok, zivatarok tarkították az időjárást, de szerencsére ez sem szegte kedvét a résztvevő családoknak. 

A program egy rövid gyárlátogatással indult, ahol Rajnai Attila vezérigazgató úr körbevezette a résztvevőket a gyár terültén. Ezek utána gyermekek birtokba vették a felfújható csúszdákat, a tambulint és a különböző fa játékokat. A kíváncsibbak a felfújható buborékfociban próbálták ki magukat, illetve a szumó birkózásnak inkább a felnőttek körében volt sikere. Az udvaron hatalmas habparty is kerekedett a nap folyamán, amit kicsik és nagyok egyaránt élveztek és önfeledten rohangáltak a habok között.

A játékok mellett azt hiszem elmondható, hogy a gyerekek a legjobban még is azt élvezték, hogy beülhettek a tűzoltó gépjárművekbe valamint a legbátrabbak a magasból mentőt is kipróbálhatták, amivel akár 42 méter magasra is fel tudtak menni. 

 

 

tovább a többi bejegyzéshez