15 éves a BM HEROS Zrt.

 

A BM HEROS Zrt. idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját. Ebből az alkalomból a Társaság szeptember 16-án születésnapi rendezvényt tartott Budapesten. Az esemény színvonalához mérten a helyszín RaM Colosseum volt.

Az est egy álló fogadással kezdődött a RaM Kerengőben, ahol a partnereink, kollégáink, barátaink egy kicsit összegyűlhettek, beszélgethettek egymással és a rég nem látott ismerősökkel egy finom ital keretében. Az est további része már a díszteremben zajlott, ahol gyönyörűen megterített asztalok és finom ételek várták a vendégeket.

A HEROS Zrt. –ről készített kisfilm levetítése utána Rajnai Attila vezérigazgató úr beszéde következett, majd pedig a vacsorával folytatódott az esemény. Bizton állíthatjuk, hogy a négyféle előétel, számos főétel és desszertek között minden résztvevő talált ínyére valót.

A vacsorát követően Aranyosi Péter Dumaszínházi fellépő produkciója mozgatta meg egy kicsit a rekeszizmainkat. Ezután az est fénypontja következett, az Experidance táncszínház produkciója. A műsor rettentően kreatív, látványos és ötletes volt, a visszajelzések alapján mindenkinek nagyon tetszett. A produkció végén a táncosok behozták a tortát a színpad középre hogy Rajnai Attila vezérigazgató úr felvághassa és az egészből egy nagy közös koccintás kerekedett.

Úgy érzem, mind a helyszín, mind a programok méltóképpen hozzájárultak a BM HEROS Zrt. 15 éves fennállásának megünnepléséhez.

Kívánok újabb és újabb sikeres 15 évet!

 

 

tovább a többi bejegyzéshez